Të gjithë bëjmë gabime kur lahemi në dush. Ekzistojnë disa rregulla të cilat duhet ti ndjekim në mënyrë që të kemi një dush sa më të suksesshëm.

 

Më poshtë do të lexoni disa nga shkaqet që shkaktojnë dëme në shëndetin tonë.

 

Larja e fytyrës

Ndodh shpesh që të larjmë fytyrën në dush apo edhe të heqim make up-in. Por kjo gjë nuk këshillohet nga dermatologët sepse temperatura është shumë e lartë.

 

Moslarja e këmbëve

Në dush këmbët nuk marrin vëmendjen e merituar, kur në fakt ndeshen më të gjitha papastërtitë.

 

 Ndërrimi i rrallë i sfungjerit

Sigurohuni që ta ndërroni sfungjerin të paktën një herë në muaj.

 

Lënia e briskut të rrojes në dush

Bakteret tërhiqen nga nxehtësia dhe avujt do të afrojnë ata që të pushtojnë gjithçka duke e ndotur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *