1. Demi

Të kesh Venusin si sundimtar mund të jetë një avantazh i madh për shenjat me vendosje të Demit. Afërdita është e lidhur me financat dhe bollëkun dhe mund të simbolizojë pasurinë sepse Demi dëshiron luksin dhe vetëm më të mirën. Por Afërdita mund ta bëjë dikë dembel dhe të humbasë fokusin, kështu që disiplina është e nevojshme këtu. Është thelbësore të theksohet se puna e vështirë duhet të jetë gjithashtu në formulë. Gjërat nuk do të shfaqen në mënyrë magjike për ta, por ata duhet të vënë në punë, kohë dhe planifikim dhe të mësojnë të jenë shumë të durueshëm në udhëtimin e tyre.
Demi mund të jetë një shenjë që punon shumë kur kanë një mision dhe një qëllim që i bën të ndiejnë zjarrin për të vazhduar dhe për të fituar. Kur vendosjet e Demit gjejnë drejtimin e tyre të dëshiruar, ata ndërtojnë, fokusohen në strukturë dhe e shtyjnë veten në nivelin tjetër.

2. Luani

Egoja është e rëndësishme, kështu që nuk është për t’u habitur që Luani bën pjesë në listë. Nëse dëshironi të ëndërroni dhe të besoni në të, duhet të besoni se kush jeni sepse besimi mund t’ju zërë vende dhe të hapë botën tuaj. Kur e vendosim veten atje, takojmë njerëz të rinj dhe ndërtojmë miqësi të frytshme, ne mund të zgjerojmë rrjetin tonë dhe gjërat mund të përmirësohen vetëm prej andej.
Për shkak të personalitetit të tyre të fortë, Luanët dinë të futen në vendet më ekskluzive, të miqësohen me njerëzit më të rëndësishëm dhe të ngjiten në zinxhirin komandues në biznes. Njerëzit frymëzohen natyrshëm dhe tërhiqen nga Luani. Kjo shenjë e sunduar nga dielli rivalizon Peshoren Venusiane në këtë fushë, sepse vendasja nxjerr një atmosferë që pasqyron fuqinë e Diellit.

3. Bricjapi

Bricjapët janë thjesht të aftë financiarisht. Ata kanë një plan, ata ndjekin planin dhe e realizojnë planin. Dhe ka vendosmëri me planin.
Një shenjë që kupton durimin dhe punën e palodhur, dy përbërës jetikë të nevojshëm për t’i bërë gjërat të ndodhin, nuk është çudi të shohësh Bricjapët në listë. Asgjë nuk mund ta ndalojë këtë shenjë kur ata janë të lidhur me parimet e tyre Saturniane. Ata dinë të jenë të durueshëm. Ata mësojnë nga gabimet dhe kërkojnë çdo mundësi për të dhënë gjithçka dhe për t’u treguar të tjerëve se kush është shefi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *