Presidenti i Republikës, Bajram Begaj, uroi sot 8 Dhjetorin, Ditën e Rinisë.

 

Presidenti zgjodhi që këtë urim ta bëjë së bashku me studentët që kryen praktikën në Institucionin e Presidentit.

 

“Bashkë me studentët e shkëlqyer të Fakultetit të Drejtësisë, të Shkencave Sociale dhe Histori-Filologjisë, që kryen praktikën në Institucionin e Presidentit ju urojmë :Gëzuar Ditën e Rinisë!

 

Energjia, pasioni dhe disiplina që ata treguan gjatë veprimtarisë së tyre si praktikantë, janë shpresëdhënëse për një Shqipëri më të mirë” – shkroi Presidenti në Facebook-un e tij.

 

Institucioni i Presidentit aplikoi për herë të parë zhvillimin e praktikavë për studentë duke u bërë kështu pjesë e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *