Ladio Braci u arrestua këtë të premte nga Policia e Shkodrës. 51-vjeçari ishte i shpallur në kërkim ndërkombëtar nga autoritetet italiane.

Në shtetin fqinj, ai ishte dënur me 15 vjet burg për trafik droge dhe për organizatë kriminale.

Pas arrestimit, Ladio Braci do të dorëzohet tek autoritetet italiane pasi ai duhet të vuajë edhe 12 vite burg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *