Nëse jeni duke u përpjekur të kuptoni se çfarë ndodh në trurin tuaj, ëndrrat mund jenë një mënyrë përmes së cilave mund të kuptoni shumë gjëra.

Zona e trurit e cila është përgjegjëse për endrrat është objekt i shumë studimeve, ndonëse shkencëtaret ende nuk e dinë saktësisht funksionin e tyre.

Njerëzit shohin ëndrra të ndryshme, por 5 simbolet e mëposhtmet janë më të zakonshme dhe shkencëtarët i kanë interpretuar!

1. Uji

Një nga simbolet më të zakonshme të ëndrrave. Lidhet me emocionet, por e gjitha varet nga konteksti i ujit në ëndrrat tuaja. Mund të keni telashe nëse uji është i nxehtë, ndiheni të liruar nga një problem nëse gjendeni përpara detit etj.

2. Lule
Lulet në ëndrra shihen si një simbol i dashurisë, bukurisë dhe simpatisë Lulet gjithashtu janë të lidhura shpesh me fertilitetin dhe produktivitetin.

 

3. Hëna
Është simbol i arritjes. Hëna është gjithashtu simbol i shpirtit aventurier dhe kreativitetit.

 

4. Një rrugë
Ashtu si në jetën reale dhe ëndërr, rrugët janë komunikim, bashkim me njerëzit e dashur dhe pse jo mund të jetë shenjë paralajmeruese e një udhetimi.

5. Kuti
Kur duam të bëjmë pastrime në shtëpi, gjërat e panevojshme i vendosim në kuti. Kutia në ëndërr simbolizon të njëjtën gjë ! Largimin e gjërave nga jeta juaj, fshehja e tyre në një vend ku nuk mund t’i shihni.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.