Gjykata ka lënë në burg Selim Çekajn, babain e Arbër Çekajt, pronar i kompanisë që kishte porositur ngarkesën me banane, e ardhur nga Ekuadori. Mirëpo në konteinerin me banane ishte fshehur sasia me 49 kg kokainë.

Sipas SPAK, dyshohet se Selim Çekaj ishte një nga drejtuesit e trafikut të kokainës nga Ekuadori drejt Shqipërisë.

Konteineri i tij ishte nën vëzhgim prej 1 muaji dhe se kokaina ishte e ndarë në 31 pako e vendosur në shtyllat anësore të konteinerit me banane.

Në seancën e apelit, djali i 72-vjeçarit, Arbër Çekaj ka debatuar ashpër dhe është përplasur me trupën gjykuese, duke kërkuar që babai i tij, Selim Çekaj, të lirohet nga burgu, pasi sipas tij nuk ka lidhje me drogën. Ai ka deklaruar se klanet mafioze po përfshinë familjen e tij në trafikun e lendeve narkotike, raporton Vizion Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *