Subscribe

Task forca e posaçme e ngritur për lirimin e vijës bregdetare zbarkoi edhe në Velipojë.

 

Gjatë aksionit janë hequr 40 shezlongë dhe rreth 20 çadra, që u përkisnin dy subjekteve që kishin zënë më shumë hapësirë publike.

 

Ky operacion vjen pas masakrës që ndodhi në Velipojë, ku katër persona mbetën të vrarë pas një konflikti të nisur për shezlongët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *