Katër shoferë u gjobitën për shkelje të rregullave të qarkullimit rrugor.

 

Ata u kapën në rrugën interurbane Tiranë-Elbasan dhe në Sauk-Teg me shpejtësi “skëterrë” nga 135km/h deri në 151 km/h.

 

Ata janë ndëshkuar me pezullim të lejes së drejtimit nga 2 deri në 6 muaj dhe me masë administrative nga 10.000 deri në 20.000 lekë të rinj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *