Mengjesi i kesaj te shtune rezervoi nje surprize te kendshme për pushuesit e plazhit të Akërnisë në Vlorë.

 

Katër delfinë u pane te leviznin shumë pranë bregut të detit duke befasuar njerezit qe ndodheshin ne plazh.

 

Por ata verejten se delfinet kishin ngelur ne breg e per pasoje ata i ndihmuan qe te cliroheshin nga cektina e te ktheheshin ne thellesi.

 

Kjo nuk eshte hera e parë që banorët dhe pushuesit ne Vlore verejne delfine ne afersi te plazheve.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.