One thought on “#30 Qershori – Live ne Vizion Plus

  1. Faleminderit Sokol Balla
    Real Story is eshte per mua numuri Nje per sa I perket (talk shows). Dhe analistet respektojne njeri tjetrin megjithe se kane distancat e tyre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *