Alex Del Piero eshtë ndarë nga gruaja pas 19 vitesh martesë.

 

Sipas prestigjozes italiane ‘Chi”, ka pasur një krizë mes ciftit dhe ata nuk janë parë më së bashku.Ajo që ka rënë në sy ka qënë edhe mungesa e fotove të ciftit në rrjetet sociale.

 

Alex ka tre fëmijë me ish bashkëshorten Sonia Amoruso. Kampioni I Juventusit ishte zhvendosur në Los Anxhelos kohë e fundit, ku jetonte me familjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *