Rreth 1560 simpatozantë të Partisë Demokratike do i bashkohen sot protestës së thirrur nga  Sali Berisha.

 

Nisjet janë bërë prej orës 06:00 të mëngjesit të sotëm ndërsa organizimi ka qenë diskret për shkak të frikës ndaj policisë për ndalim të mjeteve apo masave administrative.

 

Sipaa informacioneve nisja është bërë në pjesën më të madhe me mjete private, ndërsa ka patur edhe një numër të vogël autobuzash drejt Tiranës.

 

Përkatësisht nga Korça janë nisur 400 demokratë, nga Maliqi dhe Devolli po 400 demokratë, nga Pogradeci 300 demokratë dhe nga Kolonja 60 demokratë.

 

Nga komunikimi me drejtuesit e degëve është kërkuar që detajet e nisjes të mbahen të fshehta për të mos pasur probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *