Subscribe

Rreziku i urave të amortizuara është i pranishëm edhe në Maliq. Nga një monitorim i tyre bashkia ka dale në përfundimin se 12 ura janë problematike. Veprat të cilat paraqesin rrezikshmëri janë kryesisht ne zonën e Vreshtasit dhe Pirgut, ku vetë banorët shprehen se këto ura janë dëmtuar nga kalimi i mjeteve të transportit dhe makinave bujqësore. Ata thonë se kanë vështirësi në transportin e prodhimeve.

 

Bashkia e Maliqit ka vendosur të investoje për riparimin e urave.

 

Në këto vepra arti do të ndërhyhet me qëllimin që të kryhen punimet e nevojshme për t’i nxjerrë ato nga lista e urave që paraqesin rrezik në këtë zonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *