Në 110-vjetorin e Pavarësisë, kulla më e lartë në botë, Burj Khalifa është veshur me ngjyrat e flamurit shqiptar.

 

#BurjKhalifa ndez dritat me flamurin shqiptar në festimin e ditës kombëtare të tyre. Ju dëshirojmë prosperitet dhe zhvillim”, shkruhet në faqen zyrtare të Burj Khalifa.

 

Edhe kryeministri Edi Rama ka publikuar një video në rrjetin social Facebook.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *