Në gjithe vendin 100 shkolla kanë probleme me ngohjen.  Lajmin e ka bëre të ditur minitrja e Arsimit Evis Kushi e cila ka kërkuar në mënyrë urgjente pajisje me sistem ngrohjeje nga ana e bashkive.

 

Kushi sqaron se 28 shkolla nuk kanë fare sistem ngrohje, në 51 shkolla  nuk funksionin si duhet rrjeti elektrik dhe 21 të tjera mungon lënda djegëse për kaldajat.

 

Ndërsa në disa institucione arsimore në dibër dhe Devoll, ku temperaturat janë nën zero orët e mësimit janë reduktuar me 10 minuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *