Kënga hit e grupit Fisnikët,  “Zotëria Juaj”  ka një histori interesante dhe këtë e ka treguar lideri i grupit Agimi në një rrëfim ekskluziv në spektaklin “Këndo Këngën time në Vizion Plus.

“Ndodh diçka në jetë që ti nuk e pret dhe në atë moment të vjen frymëzimi si zotëria që ka ndodhur me filmin Tinguj Lufte që ka dal prej atij filmi “zotëri garipi” . Kjo fjala zotëri mua më ka vrarë në atë kohë  në vesh dhe pse se kthej në dashuri dhe e bëra zotëria juaj. Kam bërë një tekst që ka ndodhur, po që nuk ka lidhje ngjarje të vërtet por është si ide,”- ka përfunduar ky i fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *