Zjarri në Malin e Çikës po e bën shqetësuese situatën.

 

Banorët raportojnë se zjarri është duke përparuar dhe ka marr drejtimin duke iu afruar fshatit Dhërmi. Zjarri është aktiv prej 2 ditësh ndërkohë janë nisur drejt zonës disa efektivë të zjarrfikëses së Himarës, por ende asnjë rezultat.

 

Deri tani janë djegur sasi e konsiderueshme pyjesh me shkurre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *