Një tjetër zjarr është shënuar mbrëmjen e djeshme në fshatin Dukat ku u dogjën mbi 300 rrenjë ullinj si dhe u rrezikuan disa banesa sërish .

Kjo vatër zjarri e cila sipas kryeplakut dyshohet se është e qëllimshme ka sjellë dëmtime jo vetem në bimesi por edhe ne rrjetin e ujesjellësit .

Megjithate prej 48-orësh forcat zjarrfikëse të ndihmuar edhe nga reshjet e shiut kanë izoluar disi flakët në oret e para të mëngjesit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *