Subscribe

Asfiksohet nga tymi i zjarrit nje banor i fshatit Frashtan.

 

Bëhet fjalë për Kristaq Ziso i cili është gjendur i asfiksuar në hyrje të fshatit të tij pas avancimit të flakëve nga maja e malit drejt zonave të banuara ku një prej të cilave është dhe fshati Frashtan në Dropull.

 

Personi i asfiksuar është shoqëruar në gjendje të rënduar ne Spitalin e Gjirokastres dhe prej aty në spitalin e Janinës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.