Një zjarr dogji disa nga banesat e komunitetit rom ne lagjen Shkoze te Tiranës. Flaket përfshinë 6 prej banesave, por fatmirësisht pa dëme ne njerëz. Policia dhe zjarrfikëset, te cilat mbërritën ne vendngjarje bene te mundur evakuimin e banoreve dhe shuarjen e flakëve. Nga te dhënat e para dyshohet se zjarri është shkaktuar nga djegia e disa materialeve, por nuk përjashtohet mundësia e zjarrvenies se qëllimshme. Per rastin, policia shoqëroi disa banore, ndërkohe qe vijojnë hetimet deri ne zbardhjen e plote te rrethanave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *