Kabina elektrike tek shkolla “Emin Duraku” u përfshi nga flakët. Mësimi në këtë shkollë u pezullua dhe nxënësit u dërguan ne shtëpi. Dyshohet se zjarri ra si pasojë e mbingarkesës, pasi klasat në këtë shkollë ngrohen me kaloriferë. Fatmirësisht nuk ka asnjë të lënduar, ndërsa forcat e policisë dhe zjarrfikëses shkuan në vendngjarje dhe benë të mundur shuarjen e flakëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *