Dy godina në qendër të Shkupit janë përfshirë nga flakët. Bëhet fjalë për ndërtesat e kompanisë se prodhimit të energjisë elektrike ne Maqedoni, ELEM, të cilat janë shkrumbuar. Fatmirësisht, nuk janë shënuar të lënduar. Gjashtë zjarrfikëse kanë rrethuar godinat dhe kanë shuar flakët. Ende nuk dihet se çfarë ka shkaktuar rënien e zjarrit, në këto godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *