Një sipërfaqe pylli me pisha në zonën e Spillesë është përfshirë nga flakët

 

Në vendngjarje kanë mbërritur dhe forcat zjarrfikëse të Rrogozhinës, por për shkak se disponojnë vetëm një mjet, e kanë të pamundur që të neutralizojnë flakët të vetëm.

 

Në ndihmë të tyre kanë shkuar edhe banorët e zonës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *