Disa vatra zjarri në fshatin Radat të Dropullit në Gjirokastër kanë bërë që të shpërthejnë disa predha që mendohet se i përkasin që nga koha e Luftës së Dytë Botërore.

 

Fatmirësisht nga shpërthimet nuk ka njerëz të lënduar, ndërkohë forcat zjarrëfikëve kanë bërë të mundur izolimin e zjarrit duke e vënë nën kotroll situatën.

 

E njëjta situatë ka ndodhur edhe në fshatin Memaliaj. Edhe në këtë zonë kanë shpërthyer disa predha të vjetra. Forcat e ushtrisë dhe ato zjarrfikëse po mundohen që të mbajnë larg flakët nga banesat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *