Zjarri ka përfshirë malin e Drenovës, specifikisht në zonën e quajtur Guri i Cjapit.

 

 

Zona e cila ka marrë flakë është brenda territorit të zonës së mbrojtur, ndërkohë që forcat zjarrfikëse të Korçës dhe Devollit kanë shkuar për të bere te mundur fikjen e flakëve.

 

 

Është zonë me terren të vështirë malor. Ende nuk dihet sipërfaqja e djegur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *