Flakët e zjarrit kanë përfshirë zonën e njohur si “Ofiçinë” në kodrat e Patosit.

 

Informacionet paraprake bëjnë me dije se zjarri ka rënë në një sipërfaqe me shkurre, shumë pranë puseve të naftës të Albpetrol dhe disa shtëpive.

 

Ndërkohë në vendin e ngjarjes kanë mbërritur forcat zjarrfikëse të Fierit, Patosit si dhe Albpetrolit dhe avarishpëtimit. Është mundësuar lokalizimi i flakëve, por të favorizuara edhe nga era rrezikohet sërish riaktivizimi i vatrës së zjarrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *