Një zjarr ka rëne në afërsi të fshatit Rranxa të Bushatit në bashkinë e  Vaut të Dejës.

 

Flakët kanë përfshirë malin e Zefjanës, duke rrezikuar edhe shtëpitë.

 

Ndërkohë erërat e forta kanë favorizuar përhapjen e flakeve.

 

Për të vënë nën kontroll zjarrin janë nisur dy mjete nga Shkodra  një nga Lezha dhe një nga Puka.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *