Disa qytetarë kanë djegur shkurret pranë banesës së tyre, por flakët kanë rrezikuar dhe vetë banesën.

Nga flakët është djegur një automjet i parkuar pranë banesës. Kjo ngjarje ka ndodhur mesditen e kesaj të premte pranë Paraburgimit të Vlorës. Nga flakët është djegur një automjet i parkuar pranë banesës. Në vendngjarje ndodhen zjarrfikësit si dhe forca të policisë së rendit.

Ndërkohë është bërë e mundur shmangja e rrezikut të përhapjes së flakëve.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *