Subscribe

Kur behet fjale per matematiken, gjithmonë ngrëne dyshime per ate qe kane bere. Pas përfundimit te provimit me te vështirë, siç e cilësojnë vete maturantet, ata tregojnë per tezen dhe mbarëvajtjen e testimit. Pjesa me e madhe kane lëne pyetje pa zgjidhur per shkak te  veshtiresise, e cila ishte e diferencuar sipas niveleve.

 

Ndryshe nga dy provimet e para, te rinjtë tregojne per administratoret dhe reagimet e tyre ne çdo përpjekje per te komunikuar.

 

Maturantet janë ne pritje te daljes se çelësit te përgjigjeve per te verifikuar atë çka kane bere ne provim. Pas Matematikes mbeten edhe provimi i dy lendeve me zgjedhje, i cili do te zhvillohet ne datën 20 qershor.

Per here te pare ketë vit provimi i maturës zhvillohet ne ambiente te hapura, ne korridore dhe palestrat e shkollave te mesme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *