Pika kufitare e Kapshticës është zhbllokuar, pas grevës 24 oreshe te fermerëve greke. Prej me shume se tre javësh, kjo pike qe lidh Shqipërinë me fqinjin grek ka punuar me orar te reduktuar per shkak te grevës dhe bllokimit te rrugëve. Mësohet se ketë te diele puna ka nisur normalisht, por autoritet shqiptare shprehen se nuk dihet se si do te vijoje gjate ditëve te ardhshme, kjo pasi pala greke nuk ka dhëne asnjë informacion, nëse do te ketë serish bllokime apo jo. Mungesa e njoftimit te doganës ne Shqipëri ka shkaktuar radhe te gjata dhe pritje te emigranteve, duke sjelle kaos ne piken kufitare te Kapshticës.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *