Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale të Partisë Demokratike njofton që është mbyllur procesi zgjedhor për zgjedhjen e kryetarit në PD Dega Himarë.

 

Pas numërimit të fletëve të votimit, Kryetar i PD Himarë, ndërmjet 3 kandidaturave, shpallet znj. Afrovita Dhimojani me 39% të votave. Bëhet me dije se nga 413 anëtarë, votuan 212.

 

Kandidatët pjesëmarrës:

Afrovita Dhimojani mori 83 vota
Alketa Simo 66 vota
Marin Suli 62 vota

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *