Ikona e Bufit

Nëse ikona që ke zgjedhur është ajo e bufit, do të thotë që je një person i qetë dhe paqësor. Bufi në sajë të natyrës së tij, është në gjendje të shohë në errësirë dhe ti si ai, arrin të perceptosh nëse dikush pot ë gënjen apo përpiqet të të manipulojë.

 

Ikona e Shqiponjës

Nëse ikona që ke zgjedhur ka formën e Shqiponjës do të thotë që jeni një person shumë i vendosur dhe nuk ndaleni para pengesave që ju dalin. Njësoj si Shqiponja që ndjek me vendosmëri objektivin e saj, ashtu bëni dhe ju, dhe sapo keni arritur objktivin tuaj, nuk ka kohë për pushim dhe rifilloni një mission tjetqr.

 

Ikona e Demit

Nëse ikona që keni zgjedhur është ajo e formës së Demit, nënkupton që jeni individ që karakterizoheni nga kurajo dhe guximi. Pavarësisht “dështimeve” që mund të provosh, nuk dorëzohesh por zgjedh t ëarrish qëllimin tënd. Karakterizohesh nga thjeshtësia dhe parapëlqen që sukseset e tua të mos i manifestosh me zë të lartë. Forca e vërtetë e karakterit tënd qëndorn në faktin se përpiqësh gjithmonë të inspirosh të tjerët për të bërë gjëra të mëdha. Je një shembull për t’u ndjekur!

 

Ikona e Ariut

Nëse ikona që ke zgjedhur ka formën e Ariut do të thotë që ti je një person I guximshëm dhe shumë I aftë për të përballuar situate të vështira. Kjo ikonë nënkupton që ti ke 1 shpirt të lirë dhe të egër, pikërisht si ariu, gjithmonë gati për t’u mbrojtur nga kushdo që prek zonën tënde të rehatisë.

 

Ikona e Ujkut

Nëse ikona që ke zgjedhur ka formën e ujkut do të thotë që ti je një person unik dhe I veçantë.Karkaterizohesh nga një personalitet misterioz dhe zgjedh të kesh pak persona të besueshëm rreth vetes. Forca jote më e madhe qëndorn në faktin se ti ke aftësinë të identifikosh dhe perceptosh aftësitë e të tjerëve, njësoj sit ë ishe duke lexuar një libër./ TRING

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *