Subscribe

Këtë të dielë degët e Partisë Demokratike në Elbasan dhe Kukës kanë zgjedhur kryetarët e tyre të rinj.

 

Kryetari i Partisë Demokratike në Elbasan është zgjedhur Eguen Isai. Isai mori  378 vota, përballë kandidatit të tij Zamir Muzhaqi, i cili fitoi vetëm 80 vota.

 

Ndërkohë kuksi ka rikonfirmuar në krye të demokratëve të këtij qyteti Arif Rexhmati. Ai arriti mori 118 vota, duke mposhtur kështu  sekretarin organizativ të degës Fasli Germizin, i cili mori 16 vota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *