Deputeti i PD, Luçiono Boçi shprehet i bindur dhe edhe dy raundet e tjera për zgjedhjen e presidentit do të dështojnë.

 

Në studion e “Quo Vadis” në Vizion Plus, Boçi thotë se deklartata e bëra nga Rama tregojnë se presidentin do e zgjedhë ai vetë.

 

“Raundi i parë dështoi, edhe i dyti do dështojë është e sogur edhe i treti e nuk do ketë emra. Kush do e sillte emrin sot?
Thellë thellë duke e gjykuar sipas deklaratave tregon që Rama është i bindur që do e zgjedhë ai presidentin. Do përdorë tani një mashë sic mund të jetë Alibeaj. Ky është një proces farsë”, tha Boçi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.