Ambasadorja amerikane në Tiranë, Yuri Kim ka mbërritur në ambjentet e Këshillit të Lartë të Prokurorisë për të ndjekur nga afër procesin zgjedhor të kreut të ri të SPAK.

 

 

 

Gara për drejtimin e SPAK po bëhet mes tre kandidatëve, Adnan Xholi, Altin Dumani dhe Edvn Kondili të cilët bën prezantimin përpara anëtarëve të KLP.

 

 

Do të jenë pikërisht këta të fundit që do të zgjedhin cili do të vendoset në krye të Porkurorisë së Posaçme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *