Gjykata e Krimeve të Rënda vendos zgjatjen e  afateve të hetimit dhe me tre muaj të tjerë për Sajmir Cullhaj.

 

Cullhaj 32 vjeç, është i dyshuar për kalimin transit të armëve nga Aeroporti i Rinasit.

 

Arrestimi i tij është bërë në prill 2017 pas konfiskimit të armëve, të cilat ishin të fshehura në tre pako postare.

 

Në gjyq ai është shprehur se tre pakot i ka dorëzuar në emër të një miku. “Nuk e dija çfarë kishin brenda pakot. I dorëzova në emër të një mikut tim”, ka thënë ai.

 

Ndërsa ka mbajtur qëndrim mohues për akuzën dhe nuk pranon të ketë lidhje me trafikun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *