Tre persona janë proceduar penalisht në Pogradec pasi ushtronin aktivitetin e tyre në mënyrë të paligjshme.

 

Sipas uniformave blu të proceduarit janë shtetasit E.M, 31 vjeç, A.M, 46 vjeç, dhe SH.R, 22 vjeç.

 

Procedimi ndaj tyre filloi pasi, gjatë kontrolleve që shërbimet e Komisariatit të Policisë Pogradec, kanë ushtruar në aktivitetet e shtetasve të lartpërmendur plazhe private në lagjen nr.1, në Pogradec, iu është konstatuar një pjesë e shezlongëve, pa dokumentacionin përkatës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *