Disa ditë më parë dukesha e Sussex udhëtoi drejt New York në një mënyrë mjaft të fshehtë dhe e gjithë kjo për një arsye të veçantë. Baby Shower! Ajo mblodhi miket e saj më të ngushta për të festuar ardhjen e bebushit të Meghan.

 

Nuk duhet lënë pa përmendur se dhuratat ishin të pafundme por Meghan na surprizoi jo pak. Ajo vendosi të mos i hapte dhuratat dhe kjo për një arsye mjaft të veçantë.

 

Ndërsa të gjithë menduan se Meghan mund të ishte supersticioze dhe nuk donte t’i hapte dhuratat sepse mund t’i shkaktohej diçka bebushit të saj ajo thjeshtë tha: “Dëshiroj t’i hap dhuratat në prezencë të bashkëshortit tim, Princ Harry” .Nuk dihet ende nëse arsyeja e vërtetë lidhet me gjininë e fëmijës, megjithatë Markle preferoi edhe kësaj here të thyente rregullat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *