Mbretëresha e Anglisë është dhe një ndër figurat më të rëndësishme botërore që është në vëmendje të të gjithëve.

 

Sipas mediave ndërkombëtare Elizabeth shpenzon shumë kohë pranë stërnipit të saj, Princ George. I vogli e thërret mbretëreshën ‘Gan Gan’. Madje sa herë vogëlushi qëndron brenda pallatit mbretëror, Elizabeth e mbulon George me dhurata në shtratin e tij.

 

Me siguri mbretëresha ka rezervuar surpriza fantastike për ditëlindjen e 6-të djalit të Kate dhe William.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *