Në një marrëdhenie partnerësh ekzistojnë detaje të ndryshme që tregojnë në lidhje me faktin se sa i interesuar është pala tjetër.

 

Ekzistojnë shenja të ndryshme treguese në lidhje me faktin se sa na don partneri.

 

Mesazhe të vogla që në të vërtetë kanë një kuptim të thellë.Disa nga këto mesazhe që na ndihmojnë për të kuptuar se sa shumë na don partneri janë;

 

Ju dërgon mesazhe befasuese

Një djalë që ju shkruan kur ju nuk e prisni, pa dyshim është i çmendur për ju. Është mënyra e tij për të thënë se i mungon dhe mendon për ty dhe këtë e tregon përmes një mesazhi të thjeshtë, duke u përpjekur të mos jetë ndërhyrës.

 

Duket i ftohtë, por është shumë i ëmbël kur jeni bashkë

Nëse ai është serioz me njerëzit e tjerë, por shpreh anën e tij të butë dhe të ëmbël kur është me ju, ai është i dashuruar me ju!

 

Kalon kohën e lirë me ju

Ekziston një ndryshim i madh mes mashkullit që dëshiron të kalojë gjithë kohën e tij të lirë me ju dhe atij që ju fton të dilni vetëm nëse ai ka kohë të lirë në axhendën e tij. Nëse djali që ju pëlqen është i përfshirë në të parën, ai është plotësisht i çmendur për ju.

 

Ngre vetullat kur flisni

Ndërsa flisni, ai ngre vetullat? Kjo është për shkak se ai po i kushton vëmendje asaj që thoni. Është një shenjë e shkëlqyeshme që ai është i interesuar të dijë se çfarë keni për të thënë sepse … ai ju pëlqen!

 

Përkul kokën dhe trupin drejt jush ndërsa bisedoni

Nëse ai e bën, kjo është për shkak se ai është i interesuar për ju dhe nuk dëshiron të humbasë asgjë nga ajo që ju po i tregoni.

 

Ai është bujar me ushqimin

Lë kafshatën e fundit të ushqimit të preferuar? Ai është i çmendur për ju.

 

Buzëqesh gjatë një puthjeje

Është një tregues i qartë se ai pëlqen të të puthë dhe se të do. Nëse një djalë buzëqesh ndërsa është duke ju puthur kjo ndodh sepse është çmendurisht i dashuruar.

 

Krijon debate të vogla qëllimisht

 

Debatet e qëllimshme demonstrojnë nevojën për të qenë me ju dhe për të forcuar atë lidhje që lind me ju.

 

Flet me ju për familjen dhe miqtë

A flet me ju për familjen apo miqtë? Kjo është për shkak se ai dëshiron të fillojë t’ju përfshijë në rrethin e tij shoqëror dhe emocional. Kjo gjë tregon se do të forcojë marrëdhënien.

 

Bën gjëra që ju bëjnë të lumtur

Nëse përpiqet t’iu bëjë të lumtur në të gjitha mënyrat e mundshme, kjo është për shkak se po bie çmendurisht në dashuri.

 

Ai ka një pamje të ëmbël dhe të qëndrueshme ndaj jush

Nuk ka rëndësi nëse nuk është dita e tij më e mirë. Nëse ai ju pëlqen, ai gjithmonë do ju shikojë me butësi dhe ndonjëherë me sytë e tij të fiksuar tek ju për disa sekonda.

 

Nuk harron datat e rëndësishme

Nëse ai djalë kujton edhe ditën e parë kur u takuat dhe si ishit, kjo tregon që ai ju do dhe është i çmendur për ju.

 

Mban kontaktin me sy kur bëni dashuri

E fundit nga 13 gjërat që bën një mashkull kur është çmendurisht i dashuruar me ty. Kontakti me sy kur bëni dashuri është edhe më i madh. Ashtë një mënyrë për të shprehur në mënyrë të pandërgjegjshme dashurinë e tij për ju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *