Cilat janë vendet europiane që duhen vizituar me patjetër këtë vit? Na e zbulon Lonely Planet që ka rënditur 10 vende në kontinentin plak që duhet patjetër të vizitohen.

Në krye të listës qëndrojnë Malet Tatras në Sllovaki. Më tej ndjek Madridi e me radhë, Islanda, Bosnja, Bari ne Itali, Skocia, Lioni ne France, Lihtenshteini, Zvicra dhe Kroacia.

Malet Tatras ne Sllovaki

 

Madridi, Spanje

 

Brigjet e Arktikut ne Islande

 

Bosnje-Hercegovine

 

Shetland-Skoci

 

Lion-France

 

Lihtenshtein

 

Vevey-Zvicer

 

Istria-Kroaci

 

Bari-Itali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *