Në emisionin Vizioni i Pasdites ditën e djeshme folëm për lajmet qe kanë pushtuar mediat sociale  verën që lamë pas.

I ftuar ne studio ishte dhe menaxheri I Vip- ave, Xhani Demika I cili foli per te gjitha aventurat e tij  këtë vere dhe zbuloi shumë sekrete për personazhet publik shqiptar.

Ndër personazhet që Xhani ka pasur më shumë miqësi ka qenë edhe dy binjakët e famshëm të Al Pazar, Romeo dhe Donald Veshaj por mes tyre ka ndodhur nje zënkë.

I pyetur nga moderatorja Evi Reci cila është arsyeja që Xhani nuk I ndjek me vëllezrit ne Instagram, ky I fundit ka deklaruar:

“Këtij lajmi unë I isha shmangur pak keto kohët e fundit, mbase edhe pse cunat kanë qenë shumë të përfolur kohët e fundit nëpër media prandaj mund të jenë pikaaur këto kohët e fundit. Ka qenë një mbetje hatri nga ana ime  e them edhe publikisht nuk e kam problem. Ka kohë që unë I kam hequr nga Insatgrami vetë. I kam takuar dhe jua kam thënë edhe në sy cunave. Nuk më kanë pëlqyer nja dy gjeste sepse nese dikë e quan mikë e quan të afërm dh eke hyrje dalje sa që te hash bukë më njëri tjëtrin dhe të jënë disa gjeste shumë të vogla që nuk flaen ne shoqeri që mua më ka ngel hatri. “

Edhe pse miqesia e tyre ka qenë shumë e madhe mes djemve ata tashmë nuk e ndjekin njëri tjetrin në Instagram dhe me sa duket as nuk janë më miqë në jetën reale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *