Që prej të hënës, kur policët e operacionit “Forca e Ligjit” zbritën në terren për të sekuestruar pasuritë e të gjithë personave që kanë ngritur pasurinë përmes veprimtarive kriminale, ka tërhequr vëmendje zëdhënësja e OFL-së.

 

Prej dy ditësh, ajo del në media dhe shpërndan detaje nga operacionet e kësaj njësie speciale. Vajza që del e maskuar me syze është Eljes Breca, e diplomuar për psikologji dhe ka rreth një vit që është pjesë e strukturës së Marrëdhënieve me Publikun të OFL-së. Breça ka eksperiencë në FNSH-në e Fierit dhe momentalisht është në pozicionin civil.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *