Mbyllet një fabrike e cila prodhonte modele false të makinave luksoze si Ferrari dhe Lamborghini.

Aksioni është ndërmarrë në Brazil në shtetin Santa Katarina në jug të vendit.

Dy pronarët e fabrikës, babë e birë janë arrestuar nga forcat e policisë.

Ata ndërtonin modele false të makinave të kompanive të famshme Ferrari dhe Lamborghini dhe I shisnin në rrjetet sociale për cmimet nga 42-60 mijë euro, mesatarisht 5-fish më pak sesa cmimi real në treg, i makinave të vërteta të këtyre kompanive të famshme.

Policia sekuestroi disa pjesë makinash, të cilët po përdoreshin për të ndërtuar Ferrari dhe Lamborghini të “rremë”.

Aq false ishin makinat që ndëroheshin saqë, njeres prej tyre po I vendosej një motor I një makine “Chevrolet Omega”, deklaroi Angelo Fragelli, përgjegjës I hetimeve.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *