Pa marrë parasysh se ku jeni në botë, gjithmonë mund të gjeni një çokollatë të mirë. Kjo ëmbëlsirë është një standard i ëmbël kudo që të shkoni. Në mënyrë tipike, çokollata vjen në tre lloje të ndryshme: qumështi, i bardhë dhe e zezë.

 

Megjithatë, një çokollatë në ngjyrë rubini është zyrtarisht zbulimi më i ri.

 

Kjo çokollatë e re është ideja e kompanisë zvicerane Barry Callebaut. Ngjyra e saj e dallueshme roze nuk vjen nga asnjë përbërës i shtuar. Kjo ngjyrë vjen nga kokrrat e kafesë  të cilat janë krijua posaçërisht nga kompania Barry Callebaut.

 

Këto fasule sigurojnë ngjyrën së bashku me një aromë me shije frutash që asnjë lloj tjetër çokollate nuk  e ka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.