Klevis Dalipi deklaroi në emisionin “Kampionët” se Partizani dëshmoi edhe kundër Kastriotit se luan ndershëm dhe bën kompromisë në rrugën e saj drejt titullit kampion.

“Të kuqtë mbyllen edhe gojet e liga që abuzonin me të lartë e poshtë. Po ecën me hap të sigurtë drejt titullit dhe kështu do të shkojë deri në fund”.

 

Edhe Lirim Zalla pohoi se Partizani merr një notë positive në një klasë ngelesash dhe kjo tregon shumë për të kuqtë, tregon se të kuqtë kanë një meritë të madhe në këtë edicion.

“Edhe kundër Kastriotit ato larguan hijet e ndeshjeve ndaj Luftëtarit duke dëshmuar profesionalizëm dhe ndershmëri në takimin e fundit kundër Kastriotit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *