Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim renditi tre prioritetet e saj gjatë detyrës së saj në Shqipëri.

Me anë të një postimi në “Tëitter”, Kim deklaroi se duhet të forcohen marrëdhëniet, të funksionojnë institucionet demokratike dhe të rriten investimet.

Por sipas saj, që të gjitha këto të ndodhin duhet që më parë t’i jepet fund korrupsionit.

“3 prioritetet e mia janë (1) forcimi i marrëdhënieve të mbrojtjes 🇺🇸-🇦🇱; (2) mbështetje për ngritjen & funksionimin e institucioneve demokratike; (3) rritja e tregtisë & investimeve 🇺🇸-🇦🇱. Të 3-ja kërkojnë sundim të ligjit, transparencë & fund të korrupsionit!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *