Të gjitha vajzat  e adhurojnë që të arrijnë kënaqësinë seksuale dhe për t’i ardhur në ndihmë edhe partnerit, fusin në lojë edhe lodrat e seksit.

 

 

Nga ky rregull nuk përjashtohen as tek personazhet më të njohur ndërkombëtarë, të cilët herë e kanë deklaruar hapur dhe herë janë kapur “mat”.

 

 

Emra të njohur si Rihanna, Viktoria dhe David Beckham, Madonna, madje dhe Ariana Grande, janë fanse të rregullta të lodrave seksuale, të cilat publikisht deklarojnë se i përdorin. I përdorin ndaj partnerit apo në vete gjatë aktiti, këtë nuk dime ta themi, por lodrat e të rriturve ato i duan shumë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *