Ashley Graham është modelja më e fundit që është shfaqur në kalendarin e  LOVE 2017, dhe pamja e saj është aq e ashpër dhe e përsosur si e prisni. Veshur në të zezë dhe të bardhë! Deri në fund të videos zbulohet se Graham po tërheq një slitë, e cila do të marr frymën çdokujt në ditën e  Krishtlindjes.

Dita e tretë e kalendarit të “LOVE” është po aqei shkëlqyer sa video Ashley Graham e Ditës së 2-të. Emily Ratajkowski shfrytëzohet e veshur vetëm me të brëndshme, dhe një palë dorashka prej leshi, ajo bën një rrëmujë shumë të madhe, ndërsa përpiqet të “ha spageti me hijeshi”, por shumica e shikuesve do të bien dakord se patjetër që ia vlen të provohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *