Seanca ndaj te akuzuarve per rekrutim te xhihadisteve ne luftën e Sirisë, solli serish akuza ndaj zyrtareve te larte te shtetit. Fadil Myslimani tha se prej 700 ditësh, ai ndodhej ne qeli vetëm se kështu dëshironte ministri i brendshëm Saimir Tahiri. Madje sipas tij, vete Tahiri është i lidhur me organizatën terroriste ISIS. Me tej seanca vijoi me dëgjimin e regjistrimit te bere ne ambientet e xhamisë, ne zonën e Unazës se Re, ndërsa gjyqi u shty per te martën tjetër, per te dëgjuar edhe regjistrim e personave te tjetër te akuzuar per rekrutim te luftëtareve ne Siri dhe Irak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *